Вільний інтрент - розвод чи реальність?
Підключив я собі тариф Вільний інтернет 5000 мб за 126.44 гривень, скорість перших два дня доходила і до 25 кілобайт\секунду ну думаю нормально хватить посерфить місяць і дещо покачати... Заказав перед новим роком 27 чи 28 грудня... Почалось все після нового року скорість впала до 10 кілобайт\секунду і постоянно інтернет завмирав - тобто працюю працюю раз і все - треба було перегружати мобілку і кабеля передьоргувати - перших два дня думав свята сєть перегруженна... Потім підійшло Різдво те саме - ніби обрізали вмисне, в знайомого друга скорість 25 - казав що дзвонив до КС 2 рази поговорив з ними добре і скорість зробили норм (ну це так)!
Началось свято 7 числа як і більшість людей празнував свято в інтернет незаходив... вчора рішив зайти скорість вообще мала тільки під годину так 00.00 піднялась до 15 - короче цілий день обновляв лінукс (200 мб) і чучуть серфив... Потім перевіряю рахунок Вільного інтернету а в мене показує я за день викачав десь 2000 мб з копійками!!!!! Дзвонив до них - говорив - вони мене посилають в Центр обслуговування клієнтів - і все! Мене цікавить це так в мене одного чи ще в когось бувають такі випадки - це почті на нікакущій скорості з шаманством скачати 2000 мб за день ??? Да ще + до всього - ті що сидять на 466 говорять що да так і є ви вчтора викачали 2000 з копійками мб. Я вних питаю з якою скорістю я мав цей трафік тягнути а вони постоянно посилають в Центр обслуговування клієнтів - який від мене більше 50 км.)
Розводять як хочуть! Лан з тею скорістю - хватає мирюсь - ну щоб так безбожно знімати мб!
Покриття чудове вишка стоїть метрів 200 від мене... При підключенні до інтернету загоряється буква "Е" - EDGE!
Раньше як юзав xl від них то скорість краща була!
|